Margalliti
HOME HET SCHIP DAGBOEK - BvZ LOGBOEK - route FOTO'S LINKS


BVZ 28:
december 2007

Familiemaand
terug naar BvZ-overzicht
meer foto's bij BVZ 28
naar vorig BvZ      naar volgend BvZ

Sinterklaas en kerst

De maand december staat in het teken van, hoe kan het ook anders, familiebezoek. Normaal gesproken niets bijzonders en sommigen vinden die verplichte familiemaand zelfs een bezoeking, maar wij zijn al ruim een jaar verstoken geweest van bekende gezichten en zien er naar uit om een deel van de familie te ontvangen. Ze komen in plukjes van twee.

Het worden gezellige, drukke weken met veel lachen, praten, zeilen, touren, eten en drinken. Bij elk stel ligt de nadruk weer op een ander aspect. We genieten ervan.

Fotoverslag

Nagenoeg alle zeilers houden een website bij. Leuk natuurlijk, maar wel met een kanttekening. We vinden het nog steeds merkwaardig om "opgegoogled" te kunnen worden via andere sites. Plots lees je over je eigen activiteiten beschreven door anderen. Of dit nou heel leuk is of juist een inbreuk op je privacy, daar zijn we nog niet uit. Terughoudendheid geboden dus en we besluiten om het verslag van deze familiemaand te beperken tot de foto's.

2008

Wat zal 2008 brengen? Voorlopig blijven we buurten in San Sebastian de La Gomera. Groot onderhoud staat voor de deur. Het wordt nu echt noodzakelijk om het teakdek aan te pakken. Omdat het hier maar zo sporadisch regent, merken we eigenlijk pas laat dat ook van boven water de boot in kan lekken. Aan de slag dus.
En we zoeken naarstig naar een mooie stapel stenen of een rustiek stukje grond. Maar zoals overal, malen hier de molens ook langzaam.

We houden jullie op de hoogte.

In ieder geval voor een ieder alle goeds, gezelligheid en gezondheid gewenst voor dit nieuwe jaar!


terug naar bovenmeer foto's bij BvZ 28
naar vorig BvZ      naar volgend BvZ